Maincontent

Boksläpp och samhällsmingel med författaren Marie Mörndal

Samarbete är en viktig aspekt i dagens samhälle, och forskaren Marie Mörndal har följt Samhällskontraktet för att skapa kunskap om vad samarbete egentligen innebär, samt vilka fördelar och fallgropar som finns när organisationer samarbetar.

Konceptet takta introduceras som ett verktyg

Samarbete är ett begrepp som ofta används inom den offentliga sektorn och framhålls som en lösning på utmaningar och problem. Men vad innebär egentligen samarbete? Den här boken fokuserar på samarbete mellan organisationer och belyser de positiva aspekterna, men pekar också på utmaningarna och fallgroparna i samarbetsprojekt. Konceptet "takta" introduceras som ett verktyg för att organisera samarbetet.

Fira bokens lansering

För att fira bokens lansering bjuder Samhällskontraktet in till en mingelträff den 30 mars kl 16-17 på Mälardalens universitet i Västerås, Länken (området innanför huvudentrén). Under minglet kommer vi att få höra om Maries slutsatser och största lärdomar. Vi kommer också att ta steget in i en ny era av Samhällskontraktet, med större fokus på innovation och radikal samhällsförändring. Det kommer att serveras snittar och dryck.

Minglet ger främst en chans att träffa nya och oväntade kontakter med samarbete i fokus. Kom och ta del av de viktigaste budskapen i boken och var med på Samhällskontraktets fortsatta resa mot att radikalt förändra hur vi arbetar tillsammans för samhällsförändringar.


För att fira bokens lansering bjuder Samhällskontraktet in till en mingelträff den 30:e mars.