Maincontent

Samhällskontraktet söker processledare för att utveckla forskning och utbildning

Samhällskontraktet söker nu söker nu en processledare för Samhällsakademin inom Samhällskontraktet. Rollen innebär att utveckla forskning och utbildning utifrån ett systemperspektiv, med särskilt fokus på samhällsförändring och hållbar utveckling.

Tjänsten som processledare kommer att fungera som en länk mellan MDU och Samhällskontraktet. Uppdraget innebär att utveckla verksamheten i Samhällskontraktet utifrån MDU:s strategi och vision, samt befintlig styrning av Samhällskontraktet.

Uppdraget kommer att innebära att koppla samman och utveckla forskning inom strategiska satsningar, utveckla utmaningsdriven utbildning samt koppla ihop forskning, utbildning och praktik i linje med MDU:s vision och Samhällskontraktets missionsorienterade arbetssätt.

Den sökande ska vara disputerad och ha erfarenhet av praktiknära forskning, med ett genuint intresse för att utveckla forskningens roll i att driva progressiv och hållbar samhällsutveckling. Erfarenhet av universitetsutbildning och en passion för att utmana hur utbildning bedrivs och lärande sker, ses även det som ett krav.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning som sträcker sig från 14 augusti 2023 till 30 juni 2025. Sista ansökningsdag är 23 juni 2023.

Mer information om ansökningsprocessen finns på Mälardalens universitets webbplats Länk till annan webbplats..