Maincontent

Ny Processledare med blick för innovation ansluter till Samhällskontraktet

Samhällskontraktet har nyligen hälsat Petra Edoff välkommen ombord som deras nya processledare för innovation och design. Med en doktorsexamen i Innovation och Design och en gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling inom innovationssystemet, offentlig sektor och industri, har Petra allt som behövs för att driva projekt inom området Välmående och självständiga äldre framåt.

 

Petra har tidigare tjänstgjort som forskare och enhetschef för användarcentrerad digitalisering vid RISE. Under sin karriär har hon fokuserat på att utforska hur organisationer kan samarbeta, överföra kunskap och utvecklas inom ramen för partnerskap eller större ekosystem när det gäller produktutveckling, forskning och innovation. Detta gör henne till en ovärderlig tillgång för Samhällskontraktet, som ständigt strävar efter att lösa samhällets mest prekära utmaningar.

”Jag hoppas att mina erfarenheter från forskning och verksamhetsutveckling inom innovationssystemet, offentlig sektor och industri ska bidra till att vi tar nästa kliv i området jag kommer leda; Välmående och självständiga äldre," säger Petra.

Petra uttrycker en stark förkärlek för arbete i team, speciellt vid gränssnitten mellan olika organisationer. De komplexa samhällsutmaningar som Samhällskontraktet adresserar, faller rätt in i Petras intresseområde och hon ser fram emot att arbeta tillsammans med andra parter för att utveckla nya och innovativa lösningar.

Samhällskontraktet och alla dess medlemmar är glada att välkomna Petra och ser fram emot att se hur hennes erfarenheter och kunskaper kommer att bidra till att forma och framhäva organisationens mål och initiativ framåt. Med Petra vid rodret, står Samhällskontraktet inför en lovande framtid med förnyad energi och fokus på att utveckla hållbara och effektiva lösningar för att stödja och uppmuntra ett självständigt liv för äldre i vårt samhälle.