Maincontent

Kunskapsfesten – Eskilstunas vetenskapsfestival!

Datum 2022-09-29 07:30 - 19:00
Plats Campus Mälardalens universitet, Eskilstuna

Kunskapsfesten arrangeras i Eskilstuna för andra året i rad, mellan 29 september och 1 oktober. Det är en fest för alla och har fria entréer. En plats där tankar, idéer, workshops och föredrag samlas och där framför allt barn och unga får möta vetenskap på ett nytt och spännande sätt. Kunskapsfesten syftar till att sänka trösklar till högre utbildning och skapa tilltro till forskning. Årets tema är "Livet och framtiden".

Kunskapsfesten är en mötesplats för att lära, upptäcka och ha kul tillsammans. Det blir fartfyllda dagar fulla med spännande vetenskap och prova-på för alla åldrar. Torsdagen och fredagen är främst för förskolor och skolor. På lördagen är alla välkomna till allmänhetens fest. Fri entré till allt.

Se alla programpunkter och anmäl dig här: https://visiteskilstuna.se/besokswebbar/kunskapsfesten Länk till annan webbplats.

Kunskaps­festen är Eskilstunas vetenskaps­festival och arrangeras för andra året i rad.