Maincontent

Goda innovationsexempel pitchevent:
Tema Teknik för högre livskvalitet

Datum 2023-01-17 15:00 - 16:00
Plats Online via Teams

Svenskarna lever allt längre. Det är i grunden positivt men det ställer också högre krav på samhället när fler ska försörjas av färre. För att möta utmaningen behöver vi som individer vara friskare, mer aktiva och självständiga längre upp i åldrarna. Vilka tjänster, produkter, arbetssätt och smarta lösningar finns inom offentlig sektor som möjliggör det?

Om eventet

Många kommuner arbetar med innovativa lösningar på de utmaningar de står inför, och om en hittar en lösning som är till nytta för en kommun är det troligt att den också kan vara till nytta för flera. Samhällskontraktet och Helsingborgs stad bjuder in till dessa digitala event i ett försök att öka transparensen av vad som händer inom en mängd olika områden.

 

Anmäl dig här. Länk till annan webbplats.


Om du har ett exempel på en innovativ lösning som implementerats i en kommun som du skulle vilja pitcha kontakta samhallskontraktet@mdu.se