Maincontent

Goda innovationsexempel pitchevent:
Trygghet

Datum 2023-03-14 15:00 - 16:00
Plats Online via Teams

Många känner nog till ordspråket “It takes a village to raise a child”. Trygghet skapar möjlighet för så mycket annat i livet, som välmående, lust till livet, lust att lära, lust att vara delaktig och skapar möjligheter att växa och utvecklas. Det är svårt att känna det om man inte känner sig trygg. Vilka innovativa lösningar finns för ökad säkerhet och trygghet i samhället?

Om eventet

Många kommuner arbetar med innovativa lösningar på de utmaningar de står inför, och om en hittar en lösning som är till nytta för en kommun är det troligt att den också kan vara till nytta för flera. Samhällskontraktet och Helsingborgs stad bjuder in till dessa digitala event i ett försök att öka transparensen av vad som händer inom en mängd olika områden.


Anmäl dig här. Länk till annan webbplats.

 

Missade du att anmäla dig så har du länken här:

 

Microsoft Teams-möte

Jobba på datorn eller mobilappen

Klicka här för att ansluta till mötet Länk till annan webbplats.

Mötes-ID: 392 983 886 491
Lösenord: gdhGqh

 

Om du har ett exempel på en innovativ lösning som implementerats i en kommun som du skulle vilja pitcha kontakta samhallskontraktet@mdu.se