Maincontent

Jobba hos oss

Brinner du för att göra skillnad i människors vardag genom att skapa morgondagens revolutionerande tjänster och upplevelser så vill vi ha dig! Samhällskontraktet är en möjlighet att lösa komplexa samhällsutmaningar. Med kreativa arbetssätt, nya kunskaper och olika perspektiv, hittar och utforskar vi smarta och långsiktiga lösningar. Detta gör vi genom en innovativ samproduktion mellan Samhällskontraktets parter, invånare, civilsamhälle och näringsliv.

Du får mer information om tjänsterna genom att klicka på länken till det jobb du är intresserad av. Därefter kan du söka tjänsten genom att klicka dig vidare och göra din ansökan direkt på webben.

Här är våra lediga tjänster

Processledare innovation och design

I arbetet kommer du att leda det strategiska designarbetet för att bygga upp fokusområdet Välmående självständiga äldre som kopplar an till en större utmaning om en åldrande befolkning. Ditt uppdrag är att säkerställa samverkan och innovation mellan parterna samt andra identifierade samhällsaktörer. Detta genom att designa, facilitera och förändringsprocesser.