Maincontent

Samhällskontraktet söker processledare för att bygga upp Sveriges främsta arena för offentlig innovation

Samhällskontraktet söker en processledare innovation och design för att leda arbetet med att bygga upp fokusområdet Välmående självständiga äldre. Syftet med detta arbete är att hitta lösningar på samhällsutmaningar kopplade till en åldrande befolkning genom samverkan och innovation mellan olika samhällsaktörer.

Samhällskontraktet söker processledare med erfarenhet av strategiska innovationsprojekt

Som processledare kommer du att leda det strategiska designarbetet för att säkerställa samverkan och innovation mellan parterna samt andra identifierade samhällsaktörer. Du kommer att vara en del av ett litet härligt processteam och hantera många kontakter och rörliga resurser som ingår i ditt områdes innovationsportfölj.

Samhällskontraktet har en uttalad ambition om att vara en progressiv och ledande arena för offentlig innovation, och arbetet som processledare ställer både krav och ger stora möjligheter till personlig utveckling, utrymme och lärande.

Den sökande förväntas ha starkt självledarskap, mycket god förmåga till samarbete och att bygga relationer samt erfarenhet av att ha haft en ledande roll i strategiska innovationsprojekt/initiativ, gärna med fokus på komplexa utmaningar. En relevant universitets- eller högskoleexamen på minst kandidatnivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet krävs, tillsammans med god kommunikativ förmåga samt mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 10 maj 2023

Läs mer och ansök här. Länk till annan webbplats.