Maincontent

Samhällskontraktet bjuder in till co-working-dag

Samhällskontraktet bjuder in till en co-working-dag genom konceptet Öppen Verkstad den 17 maj. Öppen Verkstad är ett tillfälle för individer att arbeta tillsammans på en gemensam plats och främja samarbete mellan aktörer som arbetar med samma samhällsmål. Det primära syftet är att skapa en miljö som möjliggör stora samhällsförändringar genom gemensam kraft, lärande och uthållighet.

Tema barn och ungas delaktighet

Denna gång kommer temat att fokusera på "Barn och ungas delaktighet i medskapande av deras livsmiljö" - ett av Samhällskontraktets samhällsmål. Under den första timmen kommer Robert Holm från Ungdomsdialog att gästa evenemanget och väcka tankar om hur vuxna påverkar barn och ungas delaktighet i skapandet av deras livsmiljö.

En nyhet för denna co-working-dag är att Samhällskontraktet och dagens co-work värd kommer att bjuda in till ett frukostmingel under den första timmen för att främja samarbete och nätverkande.

Samhällskontraktet bjuder på frukost klockan 09.00 och möjlighet att ta med en egen matlåda och värma upp den på plats till lunch. Kaffe och te kommer också att finnas tillgängligt under dagen.

Co-working-dagen kommer att äga rum den 17 maj på Mälardalens Universitet: Idélab (En trappa upp vid huvudentrén, T-Huset våning 2 (rum T2-056). Alla som är intresserade av att driva förändring som kopplar an till Samhällskontraktets område "Alla barn och unga lyckas" är välkomna, oavsett arbetsgivare eller arbetsbeskrivning. Det finns inga begränsningar för vem som kan delta och evenemanget välkomnar alla som är intresserade av att bidra till samhällsförändring.

Läs mer och anmäl dig här Länk till annan webbplats.

Co-working ger möjlighet till att arbeta tillsammans med andra människor i en gemensam miljö, vilket kan leda till samarbete och nätverkande, nya idéer, affärsmöjligheter och samarbeten.