Maincontent

Öppen verkstad - Att våga förebygga

Datum 2024-06-14 08:30 - 14:00
Plats Plaza hotell, Västerås

Vi utforskar hur tidiga insatser kan forma en ljusare framtid för barn och unga. Hur kan vi främja välbefinnande och trygghet i ungas liv.

Varmt välkommen på Öppen verkstad, en ny typ av co-working.

Utforska kraften i tidiga insatser för en ljusare framtid för barn och unga vid våra inspirerande coworkingfredagar denna vår. Öppen verkstad inbjuder dig till en serie av samverkanstillfällen där vi, tillsammans med kollegor från olika sektorer, utforskar hur förebyggande arbete kan forma en ljusare framtid för de yngre generationerna. Genom att arbeta självständigt men sida vid sida skapar vi en miljö som inte bara främjar nätverkande och kunskapsutbyte, utan också inspirerar till livliga diskussioner om viktiga samhällsutmaningar.

Plats och tid: Plaza hotell Västerås, lokal Corner kl 08:30-14:00

Denna gång har vi äran att presentera ett panelsamtal som modereras av Linnea Rönnquist från Samhällskontraktet. Paneldeltagare inkluderar Per-Inge Hellman (enhetschef hållbarhetsenheten, Västerås stad) och Karin Sällberg (enhetschef, förebyggarcentrum).

Du arbetar självständigt men sida vid sida med andra, vilket främjar nätverkande och kunskapsutbyte i en miljö som bubblar av kreativitet. Ha möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter eller diskutera behov som du ser inom området för tidiga insatser för barn och unga.

Viktig info:

Vi börjar med frukost kl 8.30, därefter inspirationsdelen på 30 minuter och avslutar med coworking
och nätverkande. Du stannar så länge du vill. Vi har öppet till 14.00.
Frukost: Frukostmacka, juice, kaffe/te tillhandahålls.
Lunch: På egen hand.

Med begränsat antal platser rekommenderar vi att du anmäler dig snart för att säkra din plats.

Anmäl dig här. Länk till annan webbplats.

Temaområde: Alla barn och unga lyckas