Maincontent

Jonas Stier blir ny vetenskaplig ledare i Samhällskontraktet

Samhällskontraktet vid Mälardalens universitet har glädjen att introducera sin nya vetenskapliga ledare - Jonas Stier. Tillsammans med övriga processtödet kommer professor Jonas Stier att spela en nyckelroll i att kvalitetssäkra och utveckla Samhällskontraktets vetenskapliga verksamhet.

Jonas Stier, vetenskaplig ledare i Samhällskontraktet

 

Jonas Stier, som har en gedigen bakgrund inom socialt arbete och en imponerande forskningsportfölj, kommer att arbeta mot att integrera forskning, utbildning och praktik. Detta syftar till att vässa vår förmåga att driva samhällsförändring, vilket är kärnan i Samhällskontraktets uppdrag.

Jonas själv uttrycker sin entusiasm för sitt nya uppdrag:
"Det känns fantastiskt roligt att få ta med mig all min erfarenhet in i det här uppdraget för att utveckla progressiv forskning i samverkan, där vi även har ett stort fokus på utbildning."

Samhällskontraktets övergripande mål är att stärka universitetets roll som en betydelsefull samhällsaktör inom både forskning och utbildning, samt att formulera och bemanna portföljer inom Samhällskontraktet med relevant vetenskaplig kompetens.

Med Jonas Stier som den nya vetenskapliga ledaren ser vi fram emot att fortsätta vår strävan att göra verklig skillnad i samhället genom progressiv forskning och utbildning.